Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Bonte Bengels en De Dolle Bengels

Mini Crèche / Gastouderopvang

Ons beleid

Wij streven er naar, om een veilige en vertrouwde plek te creëren waar kinderen zich geborgen kunnen voelen. Door een grote mate aan continuïteit, structuur en een grote ritme in de dagindeling, enkele duidelijke regels en een consequente aanpak proberen wij dit te realiseren.

De kinderen worden opgevangen in ons huis. Deze is ruim, veilig en schoon. Er is een slaapkamer voor de kinderen waar zij in alle rust kunnen slapen. In de opvangruimte is veel speelmateriaal aanwezig voor alle leeftijden en ontwikkelgebieden ook is er veel ruimte voor liedjes zingen, voorlezen en het spelen met creatieve materialen. Hierbij is het lekker bezig zijn belangrijker dan het resultaat. Met de baby's zullen wij op hun leeftijd/niveau afgestemde activiteiten doen zoals babygym en kiekeboe spelletjes.

Buiten spelen vinden wij erg belangrijk. Aan de Bontwerkersgaarde hebben wij het geluk om in een auto vrij park te wonen waar de kinderen vrij kunnen spelen. Ook hebben wij in dit park 2 speeltuintjes waar wij heen kunnen.

De Bontwerkersgaarde 68: Wij hebben 1 kater Bertus en 2 lieve honden een labrador (Torro) en Malteser (Tarra). De huisdieren zullen niet zonder toezicht bij de kinderen zijn. En daar ons huis bestaat uit meerdere etages zullen de dieren niet tijdens de opvang uren in de opvangruimte zijn. 

De Bontwerkersgaarde 66:

Wij hebben vissen.

De kinderen mogen helpen bij kleine dagelijkse klusjes zoals bijvoorbeeld de tafel dekken van de was opvouwen en natuurlijk koekjes en brood bakken. Verder gaan de kinderen mee met het doen van boodschappen en gaan we lekker wandelen in het bos, de kinderboerderij, het Zuiderpark, naar de speeltuin of lekker naar het strand.